Stubfræsning

Som din anlægsgartner tilbyder vi stubfræsning af træ, hækstubbe og bambus til institutioner, boligforeninger og kommuner.

En af fordelene ved stubfræsning er, at det er billigt og let at fjerne træstubbe i forhold til opgravning og bortkørsel af stub. Efter stubfræsning jævnes hullet med jord, så træstubben ikke ses.

Stubfræsning er derfor en god idé, da man undgår at rive rødder op og efterlade spor på græsplænen.

Fordele ved stubfræsning:

1. Nem bortskaffelse

2. Ingen spor på græsplænen

3. Stubfræsning er billig i forhold til almindelig opgravning

Stubfræsning af små og store stubbe, ned til en dybde på 20-25 cm.​​

​Få et gratis tilbud

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

usp-1 DIN PROFESSIONELLE ANLÆGSGARTNER​

usp-2HAVESERVICE I ALLE STØRRELSER​

usp-3 18 ÅRS ERFARING I BRANCHEN​

Stor erfaring som anlægsgartner

​Vi har mere end 18 års erfaring som anlægsgartner, og det er din garanti for en løsning, du kan glæde dig over både nu og i mange år frem. Vi har blandt andet udført opgaver med anlæg af have, terrasse og grønne anlæg. ​Vores medarbejdere er dygtige anlægsgartnere, som ikke går på kompromis med det gode håndværk. Vi sætter en ære i at levere kvalitetsresultater som anlægsgartner, hvor der er kræset om detaljerne.

Vi har mere end 18 års erfaring som anlægsgartner, og det er din garanti for en løsning, du kan glæde dig over både nu og i mange år frem. Vi har blandt andet udført opgaver med anlæg af have, terrasse og grønne anlæg. ​

Kontakt os

All Round Service ApS

Fællesejevej 41, 4700 Næstved

Navigation på Google Maps

Send din besked direkte til os, eller ring til os på: 24 45 31 40.