​Molok-container

Hos All Round Service ApS tilbyder vi etablering af Molok-containere i Næstved, Ringsted og omegn.

En Molok-container er et underjordisk system, der tilgodeser elementerne i det optimale affaldssystem, herunder økonomi, hygiejne og miljø.

Det smarte ved Molok-containeren er, at man kun ser 40 procent af den, og den kræver kun 20 procent overfladeareal sammenlignet med et traditionelt indsamlingssystem.

​Molok-container i Næstved med stor kapacitet

Molok-containeren er desuden nem at etablere, brugervenlig og har rigtig stor kapacitet. Der er med andre ord ingen undskyldning for ikke at benytte sig af Molok-containeren.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 24 45 31 40 eller til at skrive på mail@allroundservice.dk

​Få et gratis tilbud

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

usp-1 DIN PROFESSIONELLE ANLÆGSGARTNER​

usp-2HAVESERVICE I ALLE STØRRELSER​

usp-3 18 ÅRS ERFARING I BRANCHEN​

Stor erfaring som anlægsgartner

​Vi har mere end 18 års erfaring som anlægsgartner, og det er din garanti for en løsning, du kan glæde dig over både nu og i mange år frem. Vi har blandt andet udført opgaver med anlæg af have, terrasse og grønne anlæg. ​Vores medarbejdere er dygtige anlægsgartnere, som ikke går på kompromis med det gode håndværk. Vi sætter en ære i at levere kvalitetsresultater som anlægsgartner, hvor der er kræset om detaljerne.

Vi har mere end 18 års erfaring som anlægsgartner, og det er din garanti for en løsning, du kan glæde dig over både nu og i mange år frem. Vi har blandt andet udført opgaver med anlæg af have, terrasse og grønne anlæg. ​

Kontakt os

All Round Service ApS

Fællesejevej 41, 4700 Næstved

Navigation på Google Maps

Send din besked direkte til os, eller ring til os på: 24 45 31 40.