Beskæring af buske og træer

All Round Service ApS løser alle typer opgaver, når det gælder beskæring af buske og træer.

En korrekt beskæring af havens buske og træer sikrer en smuk, sund og velformet vækst. Har I frugttræer, kan beskæringen resultere i større og bedre frugter. Der er med andre ord mange gode grunde til at beskære professionelt og effektivt.

Vi beskærer også træer

Er der træer, der helt skal fjernes, har vi erfaringen og maskinerne til at klare opgaven med beskæring af træer på forsvarlig vis. På samme måde fjerner vi effektivt stubbe og rødder med specialmaskiner til fræsning.

Hos All Round Service ApS kan vi blandt andet hjælpe med fjernelse og beskæring af frugttræer, blommetræ, æbletræer samt alle former for buske.

Få et tilbud på beskæring af træer eller buske

Hvis du vil have yderligere information om vores arbejde med beskæring, eller hvis du vil have et uforpligtende tilbud på din opgave, kan du kontakte os på telefon 24 45 31 40 eller e-mail: mail@allroundservice.dk.

​​

​Få et gratis tilbud

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

usp-1 DIN PROFESSIONELLE ANLÆGSGARTNER​

usp-2HAVESERVICE I ALLE STØRRELSER​

usp-3 18 ÅRS ERFARING I BRANCHEN​

Stor erfaring som anlægsgartner

​Vi har mere end 18 års erfaring som anlægsgartner, og det er din garanti for en løsning, du kan glæde dig over både nu og i mange år frem. Vi har blandt andet udført opgaver med anlæg af have, terrasse og grønne anlæg. ​Vores medarbejdere er dygtige anlægsgartnere, som ikke går på kompromis med det gode håndværk. Vi sætter en ære i at levere kvalitetsresultater som anlægsgartner, hvor der er kræset om detaljerne.

Vi har mere end 18 års erfaring som anlægsgartner, og det er din garanti for en løsning, du kan glæde dig over både nu og i mange år frem. Vi har blandt andet udført opgaver med anlæg af have, terrasse og grønne anlæg. ​

Kontakt os

All Round Service ApS

Fællesejevej 41, 4700 Næstved

Navigation på Google Maps

Send din besked direkte til os, eller ring til os på: 24 45 31 40.