Pleje af grønne områder giver et godt indtryk

Man skal ikke undervurdere betydningen af flotte og vedligeholdte grønne områder. Det giver et rigtig godt førstehåndsindtryk, når man ankommer til bygningen, ligesom et flot, grønt område kan være med til at løfte humøret, når man kommer hjem efter en hård arbejdsdag.

Vi kan hjælpe med pleje af grønne områder, så du kan få flotte, indbydende og vedligeholdte grønne områder.

Vi tilbyder plejning af grønne områder efter dine ønsker

Hos All Round Service har vi i mange år håndteret pleje af grønne områder i Næstved og resten af Sydsjælland for en bred vifte af kunder. Vi udformer en aftale, der matcher dine ønsker og behov. Vi kører derudover gerne ud til kunder i hele region Sjælland.

Skal vi foretage pleje af dine grønne områder hele foråret og sommeren, eller skal det blot være en enkelt gang? Vi gør det, der passer dig bedst. Med en fast aftale slipper du for selv at skulle bekymre dig om vedligeholdelsen. Du kan trygt overlade det til vores dygtige gartnere.

Hør mere om pleje af grønne områder​

Vi tager os af alle slags grønne områder i Næstved og omegn. Kontakt os på telefon 

24 45 31 40 for at høre mere om pleje af grønne områder hos os.

Du kan naturligvis også skrive til os på mail@allroundservice.dk. Vi hjælper også gerne med haveindretning.

​Få et gratis tilbud

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

usp-1 DIN PROFESSIONELLE ANLÆGSGARTNER​

usp-2HAVESERVICE I ALLE STØRRELSER​

usp-3 18 ÅRS ERFARING I BRANCHEN​

Stor erfaring som anlægsgartner

​Vi har mere end 18 års erfaring som anlægsgartner, og det er din garanti for en løsning, du kan glæde dig over både nu og i mange år frem. Vi har blandt andet udført opgaver med anlæg af have, terrasse og grønne anlæg. ​Vores medarbejdere er dygtige anlægsgartnere, som ikke går på kompromis med det gode håndværk. Vi sætter en ære i at levere kvalitetsresultater som anlægsgartner, hvor der er kræset om detaljerne.

Vi har mere end 18 års erfaring som anlægsgartner, og det er din garanti for en løsning, du kan glæde dig over både nu og i mange år frem. Vi har blandt andet udført opgaver med anlæg af have, terrasse og grønne anlæg. ​

Kontakt os

All Round Service ApS

Fællesejevej 41, 4700 Næstved

Navigation på Google Maps

Send din besked direkte til os, eller ring til os på: 24 45 31 40.