Din garanti for et kvalitetssikret resultat

Brolægger udfører professionel brolægning

Vil du gerne have lavet en ny indkørsel eller udført anden form for brolægning og belægningsarbejde af en erfaren brolægger på Sydsjælland? Så læs med her.

Hos All Round Service ApS tilbyder vi brolægning og garanterer et professionelt resultat. Vi henvender os til private, erhvervsdrivende og offentlige institutioner, der efterspørger en fagmand til at udføre brolægning, flisebelægning og andet belægningsarbejde. Der er ikke den opgave, der er for stor eller for lille til os, og selvom vi har adresse i Næstved, kører vores erfarne brolæggere ud til kunder på hele Sydsjælland.

Hvad kan en brolægger hjælpe dig med?

Der er ingen opgaver der er for små eller store til os. Vi udfører alle opgaver indenfor brolægning og bestræber os på at give vores kunder den bedste service – med det flotteste resultat!

Opgaverne vi udfører, er bl.a.:

  • Ny indkørsel
  • ​Ny terrasse
  • Ny have
  • Nye sten
  • Nyt udeareal
  • Alt inden for brolægning

Hvad koster brolægning?

Prisen på brolægning afhænger af hvilken type af arbejde, du skal have udført, og hvor stort et areal, der er tale om. For at give dig en nøjagtig pris på at få lagt nye fliser eller sten skal vi vide mere om, hvad du gerne vil have vores brolægger til at lave for dig. Vi sigter altid efter at give dig en billig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten af det arbejde, vi udfører.

Skal vi udarbejde et tilbud til dig?

Vi udarbejder altid gerne et tilbud til dig, som naturligvis er ganske uforpligtende. Giv os et kald på telefon 24 45 31 40 eller tag kontakt til os på mail mail@allroundservice.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig!

​Få et gratis tilbud

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

usp-1 DIN PROFESSIONELLE ANLÆGSGARTNER​

usp-2HAVESERVICE I ALLE STØRRELSER​

usp-3 18 ÅRS ERFARING I BRANCHEN​

Stor erfaring som anlægsgartner

​Vi har mere end 18 års erfaring som anlægsgartner, og det er din garanti for en løsning, du kan glæde dig over både nu og i mange år frem. Vi har blandt andet udført opgaver med anlæg af have, terrasse og grønne anlæg. ​Vores medarbejdere er dygtige anlægsgartnere, som ikke går på kompromis med det gode håndværk. Vi sætter en ære i at levere kvalitetsresultater som anlægsgartner, hvor der er kræset om detaljerne.

Vi har mere end 18 års erfaring som anlægsgartner, og det er din garanti for en løsning, du kan glæde dig over både nu og i mange år frem. Vi har blandt andet udført opgaver med anlæg af have, terrasse og grønne anlæg. ​

Kontakt os

All Round Service ApS

Fællesejevej 41, 4700 Næstved

Navigation på Google Maps

Send din besked direkte til os, eller ring til os på: 24 45 31 40.