Flisebelægning og belægning hos erfaren fagmand​

Når der skal foretages flisebelægning eller anden form for belægning, er det vigtigt at vælge en samarbejdspartner med stor erfaring. På den måde sikrer du dig et resultat, der både er langtidsholdbart, funktionelt og pænt.

Belægning af fliser med professionel rådgivning

Hos All Round Service ApS har vi stor erfaring inden for lægning af fliser. Vi klarer din flisebelægning i Næstved og resten af Sydsjælland, hvor vi kan tilbyde professionel vejledning og udførelse af alle opgavetyper inden for belægning, herunder lægning af indkørsel. Vi kører gerne ud til kunder i hele region Sjælland.

Når det kommer til flisebelægning, er der et hav af muligheder i forhold til stil. Skal fliserne være farvede, firkantede eller runde? Og hvilken type foretrækker du?

Omfattende viden inden for flisebelægning

For os handler det om at finde frem til dine ønsker af belægning og levere et resultat, der passer med bygningens stil. Her kan du hele vejen drage nytte af vores omfattende viden inden for flisebelægning. Tal med vores brolægger, og få mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig med din belægning.

Vi glæder os altid til at gå i gang med nye projekter inden for flisebelægning i Næstved og omegn. Kontakt os allerede i dag på telefon 24 45 31 40 eller e-mail: mail@allroundservice.dk for at høre mere og få et tilbud.

​​

​Få et gratis tilbud

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores referencer​

usp-1 DIN PROFESSIONELLE ANLÆGSGARTNER​

usp-2HAVESERVICE I ALLE STØRRELSER​

usp-3 18 ÅRS ERFARING I BRANCHEN​

Stor erfaring som anlægsgartner

​Vi har mere end 18 års erfaring som anlægsgartner, og det er din garanti for en løsning, du kan glæde dig over både nu og i mange år frem. Vi har blandt andet udført opgaver med anlæg af have, terrasse og grønne anlæg. ​Vores medarbejdere er dygtige anlægsgartnere, som ikke går på kompromis med det gode håndværk. Vi sætter en ære i at levere kvalitetsresultater som anlægsgartner, hvor der er kræset om detaljerne.

Vi har mere end 18 års erfaring som anlægsgartner, og det er din garanti for en løsning, du kan glæde dig over både nu og i mange år frem. Vi har blandt andet udført opgaver med anlæg af have, terrasse og grønne anlæg. ​

Kontakt os

All Round Service ApS

Fællesejevej 41, 4700 Næstved

Navigation på Google Maps

Send din besked direkte til os, eller ring til os på: 24 45 31 40.