✔ ​Din professionelle anlægsgartner

    ✔ Haveservice i alle størrelser​

✔ 18 års erfaring i branchen​

​Telefon: 24 45 31 40 | E-mail: mail@allroundservice.dk

et gratis tilbud

Udfyld nedenstående formular og få et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Brolægger udfører alle brolægningsopgaver

Skal der lægges en helt ny indkørsel, ny terrasse, ny have, nye sten eller nyt område omkring virksomheden eller boligen?

All Round ApS Service kan tilbyde en brolægger, der udfører alle opgaver i høj kvalitet, uanset om det er et lille projekt for en privatperson eller en større opgave for en virksomhed.

Vi er din brolægger i Næstved og omegn

Med over 18 års erfaring som brolægger, kan vi sikre dig en løsning i topklasse. Som brolægger håndterer vi opgaver i blandt andet Næstved og resten af Sydsjælland, og vi kører selvfølgelig gerne i hele region Sjælland, hvis der er behov for det. 

​Vi arbejder effektivt uden at gå på kompromis med detaljerne. Vi er en brolægger, der sætter en stor ære i at udføre ordentligt arbejde i så høj kvalitet, at du får lyst til at anvende os igen, hvis en ny brolægningsopgave står for døren.

Tæt dialog med vores kunder som brolægger

Alle projekter udføres naturligvis i tæt dialog med dig, så du ikke får nogen ubehagelige overraskelser undervejs. Læs også mere om flisebelægning her

Ring på telefon 24 45 31 40 eller skriv til på mail@allroundservice.dk for at høre mere om brolægning eller bestille en brolægger.

​Hvem er vi

​All Round Service ApS

CVR: 37570389

Find vej

Fællesejevej 41, 4700 Næstved

Find vej med Google map

kontakt os

Telefon: 24 45 31 40

​E-mail: mail@allroundservice.dk